Composiet ALUCOM® wit 2mm

vanaf  35,81 per m² Incl. BTW

Composiet ALUCOM® wit 3 mm

vanaf  36,65 per m² Incl. BTW

Composiet ALUCOM® wit 4mm

 45,85 per m² Incl. BTW

ALUCOM® composiet platen in wit

ALUCOM® en ALUCOM® DIGITAL zijn aluminium composiet panelen die geschikt zijn voor diverse druktechnieken. Deze worden voornamelijk gebruikt voor toepassingen in de reclame-industrie en vervullen veelal een decoratieve functie.Géén samenstelling van alléén kunststof maar bedekt met 2 aluminium zijden. Daarméé voorkomt u dat de platen "kreukelen" en bent u verzekerd van vlakke en strakke platen, ook als u deze aan uw gevel bevestigt.

Eigenschappen van deze panelen

Het ALUCOM® aluminium composiet paneel bestaat uit een kern van zwart polyethyleen en aan beide zijden gelakte aluminium panelen. Door middel van diverse druktechnieken (o.a. lak en zeefdruk) is het mogelijk patronen, teksten en foto's op de aluminium toplaag aan te brengen. De motieven vallen op en hebben een hoge resolutie dankzij het witte oppervlak. Het biedt bescherming tegen slijtage en krassen, zodat de kleur stabiliteit en de levensduur van het paneel behouden blijven. Ook andere eigenschappen zoals stabiliteit, waterbestendigheid, corrosie- en temperatuurbestendigheid zijn gewaarborgd.

Verwerking van de panelen

U kunt de aluminium composiet panelen met een gewone hout- of metaalbewerkingsmachine (bv. cirkelzaag of decoupeerzaag, accuschroevendraaier met metaalboor verwerken. Het is ook mogelijk om de panelen rond de randen te buigen en aan te passen door middel van te frezen.

Montage

Zonder al te veel lawaai en vuil kunt u de aluminium composiet panelen schroeven of lijmen op een vlakke en droge ondergrond (bv. oude tegels). Voor een veilige en sterke verbinding van de panelen adviseren wij siliconen.

De panelen worden voornamelijk gebruikt voor deze toepassingen

 • Borden voor de opbouw van een beurs
 • Winkelinrichting etalage
 • Boeiboord
 • Decoratief zeefdruk
 • Bad reclame
 • 3D display en presentatie materiaal
 • Wandpanelen en beelddragers
 • Constructie voor verschillende verlichtingen

Onderhoudsinstructies

Kalk en vuil zetten zich nauwelijks af, zodat u de panelen kunt reinigen met alkalische reinigings middelen (geen schurende reinigingsmiddelen) met toevoeging van water.

Extra informatie

 • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden. Kleurafwijkingen zijn mogelijk als gevolg van het drukproces. Door productie fluctuaties kunnen er kleine kleurverschillen optreden tussen verschillende processen. Daarom raden wij aan de volledige panelen voor uw project in één bestelling te bestellen.
 • Zelf bewerkte panelen (b.v. snijden, vormgeven) zijn uitgesloten van klachten en retourzendingen.
  Als u defecte goederen retourneert, zijn de verzendkosten voor de retourzending voor uw rekening. Wij betalen alleen de waarde van de goederen terug.
 • Bewaar de panelen tot de installatie beschermd tegen vocht en zonlicht, om vervorming en corrosie door warmteophoping en wateroverlast te voorkomen.