Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

HPL boeidelen of boeiboorden op maat gesneden

HPL uniplan logo SV bouw en kunststof materialen bv

De HPL platen, ook bekend als volkern platen of trespa van het merk UNIPLAN zijn reeds voor u op maat gesneden

Uniplan HPL is een hoogwaardig materiaal dat wordt gebruikt voor het bekleden van oppervlakken in verschillende toepassingen, zoals meubels, interieurs en gevels. Het staat bekend om zijn duurzaamheid, weerstand tegen krassen en slijtage, en zijn vermogen om kleur en textuur te behouden in de loop van de tijd.

Wat Uniplan HPL uniek maakt, is de combinatie van functionaliteit en esthetiek die het biedt. Het materiaal is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor het kan worden aangepast aan vrijwel elke ontwerpstijl. Tegelijkertijd biedt het een uitstekende bescherming tegen vocht, UV-stralen en temperatuurschommelingen, waardoor het ideaal is voor gebruik in zowel binnen- als buitentoepassingen.

Bovendien wordt Uniplan HPL geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen, wat resulteert in een materiaal van consistente kwaliteit en prestaties. Het is ook milieuvriendelijk en voldoet aan de strengste normen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid.

Al met al is Uniplan HPL een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, duurzaam en veelzijdig materiaal voor hun interieur- of gevelbekleding.

Bekijk ook ons Kronoplan assortiment, direct uit voorraad leverbaar.  Meer informatie over Kronoplan? Bekijk hier de brochure. Bij S&V weet u precies van welke fabrikant en met welke kwaliteit u inkopen doet.

3 redenen om voor UNIPLAN te kiezen

  • 1. Twéézijdig gekleurd en antraciet variant UV bestendig
  • 2. De platen hebben een uiterst gesloten oppervlak en een hoog vaste lak voor een uitzonderlijke en bieden daarmee weerstand tegen stoten, vuil en milieu-invloeden.
  • 3. De platen zijn uiterst gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.
  • 4. We snijden op de mm nauwkeurig, geef uw custom-fit maten door tijdens het bestellen
Mocht u een andere kleur nodig hebben, neem dan contact op.

Bestel hier kosteloos een sample!

Onze maten voor boeidelen

Wij bieden de meest voorkomende formaten aan die voor dakranden en gevels worden gebruikt. De standaard lengte van de platen is 3050mm en bieden we aan in volgende combinatie formaten in zowel 6mm als ook 8mm dikte:

  • 200mm
  • 250mm
  • 350mm
  • 400mm
  • 500mm
  • 600mm

Toepassingen

        

Eigenschappen

                   

   

Ons assortiment voor op maat gesneden boeidelen: