icoon header stegplattenversand-nl Marktleider in kanaalplaten, golfplaten, serres en profielen icoon header stegplattenversand-nl  Kosteloos op maat icoon header stegplattenversand-nl Alléén erkende merken en tot 20 jaar garantie  

Toont alle 2 resultaten

Opmerking: Het is essentieel om de lichtpanelen niet in stapels op te slaan, in de buurt van zonlicht, warmte bronnen en vocht!

Polycarbonaat Dakplaten voor Dak en Wand | Duurzame Dakplaten in Diverse Dikten

Polycarbonaat lichtpanelen zijn vaak voordeling in aanschaf, dus bij de materiaal keuze zijn deze een functionele optie voor uw project of structuur. Polycarbonaat lichtplaten zouden ook uw eerste keuze moeten zijn als het gaat om hagel- en breuk bestendigheid.

Wij bieden u verschillende varianten. Kijk op uw gemak rond in onze online winkel en neem te allen tijde contact met ons op als u vragen heeft over producten of andere bijzonderheden.

Polycarbonaat lichtplaten als dakplaten?

U wilt een dakconstructie realiseren voor uw carport, serre, terras of een ander project met lichtplaten? Met polycarbonaat lichtplaten kunt u dit gemakkelijk en effectief doen. Deze dakplaten zijn transparant en brengen een heldere en vriendelijke sfeer, ideaal als u het uzelf en uw dierbaren een plezierig atmosfeer wil bieden.

Als u vragen hebt over uw project op het gebied van afmetingen, materiaal eigenschappen of iets anders, helpen onze vriendelijke en deskundige vakexperts u graag met uw vragen. Zij helpen u ook graag als u twijfels heeft over uw bestelling en helpen u precies de juiste dakplaten te kiezen om uw project tot een compleet succes te maken.

Polycarbonaat dakplaten merken en fabrikanten

S&V biedt u hagel bestendige polycarbonaat damwand profiel platen met een materiaal dikte van 1 mm in de uitvoeringen helder glad of in metallic look. Wat alle lichtplaten gemeen hebben is dat ze gemaakt zijn van robuuste kunststof die vlam vertragend is en bestand tegen vele chemicaliën. Ondanks hun weerstand zijn polycarbonaat lichtpanelen compact en slank met een materiaal dikte van ongeveer 1 mm. Bouw rotsvaste loodsen, carports en bedakingen van hallen met polycarbonaat lichtlaten die bestand zijn tegen weer en wind.

Bestellen wanner u maar wilt

Profiteer van onze ervaring als groothandel in bouw materialen als u vragen heeft over uw bestelling en vind precies de polycarbonaat dakplaten die u zoekt voor uw project! Uw voordelen bij S&V: we snijden de platen kosteloos op maat en bezorgen direct vanuit onze voorraad met bezorging in heel de Benelux binnen 5-10 werkdagen.

Winkelwagen
Log in

Nog géén account?

Mijn account
Home
Shop
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday