Medewerkster presenteert polycarbonaat tuinkas platen aan potentiele klant met laptop
Planning bouwproject Stegplattenversand klundert 4d 4791RW

We houden van wat we doen, elke dag weer

Met de toenemende kosten door allerlei omstandigheden is veel niet verkrijgbaar of te kostbaar om nog ergens aan te beginnen. Door onze 1) de korte en directe lijnen met de fabrikant en 2) de grote volumes aan kunststoffen die we verhandelen in Europa doen we er alles aan om kostenvoordeel en snelheid terug te vertalen naar onze klanten, zowel particulier als ook zakelijk. We denken altijd in oplossingen, immers is er voor elke uitdaging wel een oplossing te bedenken, echter is transparante communicatie key, dat zijn dan ook onze sleutelwoorden die ons het beste beschrijven. "Zeggen wat je doet en doet wat je zegt", "Duurzaam gaat gepaard met kwaliteit", "Eerlijke prijzen, win-win".

 

Onze bedrijfsfilosofie

 

Citaat Johann Wolfgang van Goethe; "Het gaat niet om denken, het gaat om doen."  We staan er voor om vooral gewoon te doen en dat zeggen we dan ook graag. Zeggen wat we doen vinden we minstens even zo belangrijk.

Bovenal willen we onze klanten, partners en fabrikanten bedanken.Bedankt voor uw loyaliteit, zeker in de huidige moeilijke fase voor ons allemaal!

De enige echte

S&V Stegplattenversand

Bouwen met vertrouwen

Waar staat S&V voor?

S&V staat voor Stegplattenversand. Het van origine Duitse bedrijf is ruim 10 jaar actief als online aanbieder van hoogwaardig kwaliteit bouw- en kunststof materialen. De letterlijke vertaling van Stegplattenversand is:

  • Stegplatten: Kanaalplaten
  • Versand: Verzending

Ooit gestart met alléén bezorging van kanaalplaten, en nu in 5 landen prominent actief als aanbieder van polycarbonaat, acrylglas, alu composiet, HPL, PVC en meer. 

In welke landen is S&V allemaal actief?

Met ingang van 2022 is S&V actief in:

De 1e indrukken van de klanten in de Benelux
Bekijk onze reviews via onderstaande link

Laten we je meenemen op een kleine reis door de wereld van Stegplattenversand. Het begon allemaal in het hart van Duitsland, waar een passie voor kunststof materialen werd geboren. Daar hebben we onze wortels diep geplant en zijn we gegroeid, net als een stevige eik.

Maar toen begon het te kriebelen. We wilden onze kennis en producten met meer mensen delen. Dus gingen we op ontdekkingstocht en staken de grens over naar Nederland. In Nederland werden we verwelkomd met open armen, en we vonden een nieuwe tussen de moderne wolkenkrabbers van Rotterdam.

Niet veel later, trokken we verder naar België, waar de smaakpapillen worden verwend met heerlijke chocolade en wafels. Hier vonden we ook een warm welkom en bouwden we nieuwe relaties.

Maar we waren nog niet klaar met onze reis. We vervolgden onze weg naar Oostenrijk, waar de bergen ons uitdaagden en we nieuwe hoogten bereikten. Het was een avontuur dat ons sterker maakte en ons hielp groeien als bedrijf.

En last but not least, Zwitserland. Met zijn adembenemende landschappen en precisiebouw, pasten we ons snel aan in dit mooie land en werden we onderdeel van de gemeenschap.

Dus, dat is onze footprint: Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk en Zwitserland. Vijf landen, vijf hoofdstukken in ons verhaal. En we zijn nog lang niet klaar met schrijven. Samen met jou willen we de volgende pagina's van ons avontuur vullen, want de wereld van kunststof materialen kent geen grenzen!