Toont alle 6 resultaten

HPL platen | wit | 6 mm

 54,85 per m² Incl. BTW

UNIPLAN | licht grijs | 6

 52,19 per m² Incl. BTW

UNIPLAN | wit | 6-8 mm

vanaf  52,70 per m² Incl. BTW

Boeidelen, dakranden HPL selectie Uniplan

Uniplan HPL is een hoogwaardig materiaal dat vaak wordt gebruikt voor gevelbekleding, wandbekleding en interieurbekleding. Het is een type High Pressure Laminate (HPL) dat bestaat uit meerdere lagen papier en hars die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst. Hierdoor ontstaat een zeer sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen, slijtage, vocht en hitte.

Ons selectie aan Uniplan HPL is verkrijgbaar in antraciet, grijs en wit, de meest gekozen kleuren voor boeidelen en dakranden. Met onze zeer voordelige prijzen bouwt u zo direct uw complete dakrand met hoogwaardig kwaliteit HPL. Het kan worden gebruikt om een moderne en strakke uitstraling te creëren, maar ook om een warme en natuurlijke uitstraling te geven aan een ruimte.

Een groot voordeel van Uniplan HPL is dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Het oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, waardoor het ideaal is voor gebruik in openbare ruimtes, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Bovendien is het materiaal zeer brandveilig en voldoet het aan de hoogste normen op het gebied van brandveiligheid.

Kortom, Uniplan HPL is een hoogwaardig materiaal dat geschikt is voor vele verschillende toepassingen. Het is sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en brandveilig, en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het creëren van een moderne en stijlvolle uitstraling.