Acrylglas XT - transparant - DEGLAS® (13)

Acrylglas XT - opaal - DEGLAS® (4)

Acrylglas kleur (6)

Acrylglas GS - mat - DEGLAS® (13)

Acrylglas structuur (4)

Acrylglas XT - zwart - DEGLAS® (5)

Plexiglas, acrylglas platen zijn veelzijdig inzetbaar

Ontdek onze uitgebreide selectie plexiglas platen van het vertrouwde merk Deglas. Bij ons vindt u een breed scala aan opties, waaronder helder, opaal, zwart, mat, kleur, structuur, spiegel, buizen, staven en meer, allemaal direct uit voorraad leverbaar. Wij zijn er trots op om onze klanten in de gehele Benelux snel en efficiënt te bedienen, met een snelle levering binnen slechts 5-10 werkdagen.

Of u nu op zoek bent naar transparante plexiglas platen om te gebruiken in displays of bewegwijzering, of dat u op zoek bent naar kleurrijke opties om een creatief project tot leven te brengen, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Ons assortiment plexiglas platen van Deglas staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Met onze ruime voorraad en snelle leveringsservice kunnen wij aan de eisen van zowel particuliere klanten als zakelijke klanten voldoen. Als u vragen heeft of advies nodig heeft over welke plexiglas plaat het beste past bij uw project, staan onze deskundige medewerkers klaar om u te helpen.

Kies voor kwaliteit, variatie en betrouwbaarheid met onze plexiglas platen van Deglas. Wij zijn uw partner voor hoogwaardig plexiglas, rechtstreeks geleverd aan uw deur binnen de Benelux. Bekijk ons assortiment vandaag nog en laat uw project tot leven komen met plexiglas van Deglas.

Acrylglas XT - transparant - DEGLAS® (13)

Acrylglas XT - opaal - DEGLAS® (4)

Acrylglas kleur (6)

Acrylglas GS - mat - DEGLAS® (13)

Acrylglas structuur (4)

Acrylglas XT - zwart - DEGLAS® (5)

Veelgestelde vragen over acrylglas

Staat uw vraag er niet tussen? Onze vak experts staan 24/7 voor u klaar

Wat is plexiglas en waar wordt het voor gebruikt?

Plexiglas, ook bekend als acrylglas, is een kunststof materiaal dat veel wordt gebruikt als alternatief voor gewoon glas. Het wordt vaak gebruikt voor toepassingen zoals displays, bewegwijzering, beschermende schermen, aquariums, fotolijsten, en zelfs als vervanging voor autoruiten.

Wat zijn de voordelen van plexiglas ten opzichte van gewoon glas?

Plexiglas heeft verschillende voordelen. Het is lichter en sterker dan glas, wat het gemakkelijker te hanteren maakt en minder breekbaar. Het is ook UV-bestendig, verkleurt niet onder invloed van zonlicht, en is gemakkelijk te bewerken en te vormen voor diverse toepassingen.

Welke soorten plexiglas platen zijn beschikbaar?

Plexiglas platen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder heldere platen, opaak (ondoorzichtige) platen, matte platen, gekleurde platen, spiegelplaten en platen met textuur. De keuze hangt af van uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren.

Hoe kan ik plexiglas platen het beste reinigen en onderhouden?

Om plexiglas platen schoon te maken, gebruikt u een zachte doek of spons met milde zeep en water. Vermijd schurende materialen en agressieve chemicaliën, omdat deze krassen kunnen veroorzaken of het materiaal kunnen beschadigen. Regelmatig schoonmaken houdt het plexiglas in goede staat.

Kan plexiglas op maat worden gesneden?

Ja, plexiglas kan op maat worden gesneden om aan uw specifieke afmetingen en vormen te voldoen. Wij snijden de platen kosteloos in uw gewenste lengte en breedte maten. 

Is plexiglas geschikt voor buitengebruik?

Ja, plexiglas is geschikt voor buitengebruik. Het is UV-bestendig en weerbestendig, waardoor het bestand is tegen de elementen. Het wordt vaak gebruikt voor buitenbewegwijzering, luifels en beschermende schermen.

Neem contact op met onze vakexperts voor advies
Neem contact op met onze vakexperts voor advies