Enig resultaat

Wintertuin - kanaalplaten polycarbonaat 32mm aluminium-thermo profiel

32mm polycarbonaat platen voor de hoogste isolatie werking – de wintertuin platen.
Onze kanaalplaten in 32mm zijn de beste en hoogste in zijn soort binnen ons assortiment. Dit zijn bij uitstek de beste platen die u kunt wensen als isolatie waarde een hoge prioriteit binnen uw wensenlijstje heeft.

IQ relax wintertuin platen en eigenschappen

Maximale draagkracht - IQ Relax 32 mm kanaalplaten in polycarbonaat zijn extreem draagkrachtig en maken grote overspanningen mogelijk.

De 32 mm kanaalplaat is UV-gecoat. Deze coating zorgt voor een hoge levensduur, omdat  schadelijke UV-stralen worden geweerd. De vergeling en UV-bescherming worden zoals gebruikelijk geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op de hagel bestendigheid van EXOLON®. Hoge slagvastheid en stabiliteit worden gegarandeerd door het polycarbonaat materiaal. Professionals en particulieren gebruiken deze kanaalplaten voor de serrebouw. De voordelen zijn de éénvoudige installatie en de hoge U-waarde (isolatiewaarde).

Kanaalplaten hebben in het algemeen een lager eigen gewicht - een extra voordeel voor overkappingen. In tegenstelling tot andere materialen die in de serre- en terrasbouw worden gebruikt, kunt u rekenen op minder materiaal intensieve onderconstructies. Klassieke constructies van hout passen ook bij kanaalplaten van 32 mm.

Opaal (melkachtig wit) tint

Een opaal/melkachtige tint geeft de kanaalplaat in polycarbonaat een moderne en aantrekkelijke visuele afwerking. De kanaalplaat in 32mm past bij de momenteel zeer populaire en trendy antraciet kleurige onderconstructies.

Kosteloos op maat gesneden (custom-fit)

Wij snijden de kanaalplaten kosteloos op de door u gewenste maten - u kunt tussen maten bereiken in het wand- en dakgedeelte. Wij plannen graag samen met u het nodige materiaal om uw bouwproject de finishing touch te geven.

Extra informatie

  • Let bij het bestellen op de sterke geluidsisolatie.
  • De dikte van 32 mm zorgt voor minder geluid in het interieur.