Alucom® wandpanelen badkamer (13)

Alucom® Kleurvol (7)

Alucom® Wit (3)

Dibond® composiet (2)

Voordelig in aankoop, éénvoudige montage en onderhoud

Dibond platen kopen

Dibond®, ook bekend als alu panels of aluminium composiet is een innovatieve en duurzame materiaalsoort die bestaat uit twee gevlochten lagen van aluminium, die zijn verbonden door een kern van polyethyleen. Dit creëert een sterk, licht en weerbestendig product dat perfect is voor vele toepassingen, waaronder reclameborden, bewegwijzering en gevelbekleding. Het materiaal is ook bestand tegen vervorming en heeft een lange levensduur, waardoor het een populaire keuze is voor zowel binnen- als buitengebruik. Bovendien is Dibond® gemakkelijk te bewerken, waardoor het zeer veelzijdig is en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. Kortom, Dibond® is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een duurzaam, sterk en veelzijdig materiaal. Wij bieden hetzelfde materiaal aan voor betere kwaliteit onder de merknaam Alucom®

We snijden al onze kunststof platen kosteloos op maat!

Geef tijdens het bestellen uw custom-fit maten door. U ziet de custom-fit maten terug in uw winkelwagen en ook als bevestiging, na uw bestelling via mail. 

Aluminium composiet platen (bekend als Dibond) gunstig bellen en kosteloos op maat snijden bij S&V

Dibond of Alucom, zijn beiden van hetzelfde unieke  materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminum en een kern van polyethyleen. Dit maakt het materiaal zeer sterk en stijf, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht is. Dibond wordt vaak gebruikt bij reclameborden, beurzen en tentoonstellingen, maar ook in de architectuur en interieur ontwerp. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden en heeft een lange levensduur. Bovendien is Dibond,  gemakkelijk te bewerken, wat het een populair materiaal maakt voor veel verschillende toepassingen.

In onze online shop vindt u een grote selectie aluminium composiet panelen van merk fabrikanten zoals DIBOND of ALUCOM tegen online prijzen. Van 2 tot 6 mm dikte en verschillende kleur varianten, u vindt de juiste voor uw project. Op verzoek snijden wij de aluminium composiet panelen graag op de door u gewenste afmetingen.

Wij snijden alle kunststof platen gratis op maat. We kennen bij S&V géén grenzen aan het aantal op maat formaten. Daarmee is het ideaal om het materiaal Dibond bijvoorbeeld te gebruiken voor uw boeiboord.


Lees meer over aluminium composiet platen in onze blog.  

Eigenschappen van de aluminium composiet platen

Onze aluminium composiet panelen zijn ideaal voor buiten gebruik dankzij hun weer- en UV-bestendigheid. De panelen zijn zeer sterk, stijf en hebben een hoge breuk sterkte.

Aluminium composiet panelen zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van grote oppervlakken. Het geweldige ontwerp zorgt ervoor dat bijvoorbeeld gevels op een zeer moderne en unieke manier opvallen. Dankzij de zeer geringe thermische uitzetting kunnen grotere projecten zonder problemen worden uitgevoerd.

Met ons eigen transport oplossing kunnen we binnen 5-12 werkdagen bij u leveren.

Bewerking van de kunststof platen

De composiet wandpanelen kunnen zonder problemen worden geboord, gefreesd of gelijmd. Een ander voordeel is dat de aluminium composiet platen gemakkelijk kunnen worden gelijmd, geverfd en bedrukt. Deze aluminium composiet panelen zijn tientallen jaren probleemloos bestand tegen weersinvloeden en UV-straling.

Neem contact op met onze vakexperts voor advies
Neem contact op met onze vakexperts voor advies