Enig resultaat

Kanaalplaten 32 mm in Polycarbonaat

Onze kanaalplaten van 32 mm zijn de sterkste polycarbonaat kanaalplaten in ons assortiment.

De 32 mm polycarbonaat plaat is voorbestemd voor serrebouw. Hoge slagvastheid en stabiliteit worden gegarandeerd door het polycarbonaat materiaal. Professionals en particulieren gebruiken deze kanaalplaten voor agrarische doeleinden waar verwarmde ruimte in de winter of koelere ruimte in de zomer benodigd zijn. De voordelen zijn de eenvoudige installatie en de hoge isolatiewaarde gemeten in U-waarde. Kanaalplaten hebben in het algemeen een lager eigen gewicht - een extra voordeel voor bouwprojecten. In tegenstelling tot andere materialen die in de serre- en terrasbouw worden gebruikt, kunt u rekenen op minder materiaal intensieve onderconstructies.

De hoogste mate van belastbaarheid

De kanaalplaat in 32 mm is uiterst veerkrachtig, slagvast en maakt grote overspanningen mogelijk. Wij snijden de kanaalplaat op de door u gewenste formaten - u kunt uw gewenste maten ingeven voor uw wand- en dakgedeelte. Mocht u advies willen inwinnen voor de formaten, neem dan gerust contact met ons op.

UV, IQ-RELAX en melkglas achtige coatings:

De 32 mm polycarbonaat plaat is UV-gecoat. Deze coating zorgt voor een hoge duurzaamheid door schadelijke UV-stralen te blokkeren. De vergeling en UV-bescherming worden zoals gebruikelijk geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op de hagel bestendigheid van Exolon®. 


IQ-RELAX is de hittewerende coating. Dit zorgt voor een geweldige regulering van het klimaat binnen de ruimte. De opaal, melkglas achtige tint geeft de kanaalplaat een moderne en aantrekkelijke visuele afwerking. De kanaalplaat past bij de momenteel zeer populaire en trendy antraciet kleurige frame. Klassieke constructies van hout gaan ook mooi hand in hand met de kunststof platen van 32 mm.

Let bij het bestellen op de sterke geluidsisolatie. De dikte van 32 mm zorgt voor minder geluid in het interieur.