Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

PVC Golfplaten en Lichtplaten voor Dak en Wand | Duurzame PVC Platen in Diverse Dikten

Opmerking: Het is essentieel om PVC lichtplaten niet gestapeld op te slaan, in de buurt van zonlicht, warmte bronnen en vocht!

PVC-golfplaten kunnen op verschillende gebieden worden gebruikt dankzij de grote verscheidenheid aan variaties en afmetingen. Wij bieden PVC golfplaten en lichtplaten van Renolit Ondex Sollux, Renolit Ondex HR en standaard PVC kunststof platen. We bieden deze lichtplaten in PVC in zowel golfplaten (sinus profiel) als ook damwand profiel.

Eigenschappen van PVC

Benoemenswaardig is dat de golfplaten van PVC worden gekenmerkt door hun unieke bixiaal gestrekte materiaal. Dit zorgt voor 4x de slagvastheid van niet-gerekt materiaal. De platen zijn weer- en licht bestendig en hebben UV-bescherming. Ze zijn ook vlam vertragend. Bovendien hebben de platen een glad oppervlak, zijn ze gemakkelijk te onderhouden en zorgt het oppervlak ervoor dat schade door stilstaand water op de golfplaten wordt voorkomen.
In ons assortiment zijn de verschillende PVC golfplaten verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes van de materialen.

Bewerking en verwerking

De golfplaten kunnen door hun lichte gewicht en flexibiliteit bijna overal worden gebruikt en zijn gemakkelijk te bewerken en te verwerken. U kunt de PVC-golfplaten zelf snijden als u ze al niet door ons kosteloos op maat wilt laten snijden.

Kleurvariaties* van ons aanbod in PVC-golfplaten:

  • kleurloos
  • transparant
  • natuurlijk
  • grijs
  • wit
  • brons

*De kleurvariaties gelden niet voor elke golfplaat (zie desbetreffende aanvullende informatie).

Mocht u het materiaal van dichterbij willen zien, kunt u kosteloos een sample bestellen.

Toepassingen:

De PVC-golfplaten kunnen op vele manieren worden gebruikt, zowel in de tuin als in een industriegebied. Hier volgen enkele voorbeelden van toepassingsgebieden voor de verschillende platen:

  • PVC golfplaten - Renolit Ondex Sollux: terrasoverkappingen, windschermen, overkappingen, hobby kassen, carport overkappingen, lichtstraten voor hallen.
  • PVC golfplaten - Renolit Ondex HR: industriële en agrarische dakbedekking, serres, terrasoverkappingen, tuinkas, dakbedekking en gevelbekleding.
Extra informatie

U kunt de golfplaten makkelijk schoonmaken met water en gewoon afwasmiddel, of een kunststof reiniger gebruiken.

Bewaar de stapel panelen uit de buurt van zonlicht, warmtebronnen en vocht!