Toont alle 11 resultaten

Acrylglas Golfplaten voor Dak en Wand | Transparante Golfplaten in Diverse Tinten

Op zoek naar dakbedekking? Acrylglas golfplaten zijn het materiaal bij uitstek voor de overkapping van uw carport, serre, terras of andere constructies. Acryl-golfplaten zijn gemaakt van de kunststof polymethylmethacrylaat en hebben een karakteristiek sinus ontwerp. Ons divers aanbod in acrylglas golfplaten verkrijgbaar in verschillende kleur tinten, structuren maar ook transparante versies, wat een open en heldere sfeer geeft.

 

Fabrikanten van onze golfplaten in acryl

S&V biedt acrylglas golfplaten van het merk HIGHLUX van de fabrikant Mönch met een materiaaldikte van 3mm in het assortiment. Acrylaat golfplaten hebben het voordeel dat deze brandvertragend zijn en bestand tegen vele chemicaliën en qua optische blik doet deze niet onder ten opzichte van echt glas. Ondanks de slagvastheid zijn acryl golfplaten met een geringe materiaaldikte zeer compact van vorm. Bouw robuuste overkappingen, carports en bedakingen voor hallen met resistente acryl golfplaten!

Voordelen van acrylglas golfplaten:

Acrylglas golfplaten bestaan uit robuust kunststof  die ook nog ééns vlam vertragend werken en bestand zijn tegen hagel beschadiging en vele chemische stoffen. Ondanks deze slagvaste eigenschappen, bestaat het materiaal uit 3mm wat een elegante look geeft aan de ruimte waar de golfplaten geïnstalleerd worden. De golfplaten zijn daarmee zeer geschikt voor rotsvaste bedakingen voor loodsen, carports, lichtstraten, industriële hallen.
Voordelen van golfplaten van acrylglas: Bent u op zoek naar het installeren van een nieuw dak of wilt u uw huidige constructie renoveren maar wilt u niet te veel geld uitgeven en tegelijkertijd wel kwaliteit ? Dan denkt u met golfplaten in acrylglas en bij S&V in de juiste richting. Het kwaliteit aan kunststoffen in ons assortiment zijn gecertificeerd en daarmee heeft u fabrieksgarantie tegen weer en hagel beschadiging tot 10 jaar. Ons doel is om kwaliteit bouwconstructies zo toegankelijk mogelijk te maken in heel Europa. Dit doen we door de lijnen kort te houden met de fabrikant. Wij bieden u polycarbonaat golfplaten in verschillende uitvoeringen en formaten. Neem de tijd om door onze online shop te bekijken en neem te allen tijde contact met ons op als u vragen heeft over producten of andere onderwerpen. Onze vakexperts helpen u graag verder.

 

Acrylglas golfplaten bij S&V

Profiteer van onze expertise en ervaring als groothandel in bouwmaterialen als u vragen heeft over uw bestelling en vind precies de producten die u zoekt voor uw project! Uw voordelen: De artikelen worden binnen 24 uur verzonden en vanaf € 1000  bestelwaarde bezorgen wij uw bestelling kosteloos.