Toont alle 2 resultaten

Kanaalplaten 10 mm in polycarbonaat

Kanaalplaten in 10 mm polycarbonaat kunnen al worden gebruikt voor overkappingen, en carports. Ook gebogen constructies en kassen met 10 mm kanaalplaten van polycarbonaat zijn mogelijk.

Zelfs grootschalige bouw projecten kunnen worden gerealiseerd met onze 10 mm kanaalplaten van polycarbonaat. U kunt ook de verbindingsprofielen van aluminium als ook in polycarbonaat voor 10mm kanaalplaten vinden in ons online assortiment. Dus niets staat uw bouwproject in de weg. Zo kunnen bijvoorbeeld H-profielen worden gebruikt om de kanaalplaten met elkaar te verbinden in het wand- en dakgedeelte. Met het sluiten van de kanaalplaten met eerst een aluminium tape en anti-dust tape en vervolgens met een U-profiel maken de overkapping compleet geven de platen extra stevigheid en maken uw constructie zo compleet.

Heeft u custom-fit maten nodig? Bij S&V kunt u uw kunststof platen kosteloos op maat laten snijden!

U kunt bij het toevoegen van het product aan uw winkelmandje, uw custom-fit maten van de kanaalplaten opgeven. U ziet vervolgens uw ingaven terug in de bevestiging van uw order. U kunt ons vervolgens vertrouwen op vakmanschap en het op maat leveren van uw platen. U kunt het berekenen van de maten ook aan ons over laten, neem contact op mochten we een berekening voor u moeten maken.

Variaties in 10 mm kanaalplaten

In onze online-shop vindt u 10 mm kanaalplaten in polycarbonaat in opaal of helder. Opaal is een kleur die lijkt op melkglas, wat bijzonder goed past bij de huidige trendkleur antraciet. Bovendien verspreidt een melkachtige kanaalplaat het licht bijzonder goed. Als u volledige licht transmissie wenst, bevelen wij de heldere kanaalplaat aan. Dit is bijzonder geschikt voor bouwprojecten die veel licht behoeven.