Toont alle 4 resultaten

Bouw uw complete dak met golfplaten van polycarbonaat

De golfplaat als dakplaat kan worden gezien als een subcategorie van het totale aanbod aan kunststof materialen voor een overkapping. De polycarbonaat golfplaten zijn gevormd in 76/18 profiel. Dit profiel beschrijft de fysieke afstand tussen de golfen 76 mm en de afstand van de hoogte van de golven 18 mm. Naast deze profielen hebben we ook een aanbod in 70/18, 177/51 en 130/130. Naast de variatie in profielen hebben we ook verschillende structuren en kleur tonen waar u tussen kunt kiezen. Uiteraard hebben we ook alle nodige toebehoren voor de bevestiging van uw golfplaten. De S&V groep stelt haar veelzijdige assortiment samen op basis van kwaliteit en de optische looks van onze producten; het is niet voor niets dat u ook op de polycarbonaat golfplaten van Marlon 10 jaar fabrieksgarantie heeft tegen hagelbeschadiging.

Bouw uw dak met onze golfplaat in polycarbonaat naar uw eigen smaak! - materiaal, formaat, profiel, kleur, structuur, kies maar uit

In ons aanbod vindt u naast de zeer diverse formaten en materialen, die bij de gemiddelde bouwmarkt niet te vinden zijn, ook verschillende structuren (honinggraat, glad, zonder structuur en meer) maar ook verschillende kleur tonen (brons, grafiet, helder, opaal, sunstop sky en meer)

Waarom is de honingraat structuur zo in trek

De honingraat structuur is bijzonder interessant voor privé gebruik, aangezien het licht inval door de honingraat structuur als een diamant effect verder wordt verspreid. Middels deze structuren kunt u de golfplaten in polycarbonaat gebruiken voor verschillende bouwprojecten: carports, terrasoverkappingen, tuinhuis, overkapping voor uw fietsen en meer.

Hoe installeer ik de polycarbonaat golfplaten?

Door middel van de juiste maat te kiezen kunt u direct de gewenste maat invoeren. Heeft u custom-fit wensen en moeten uw golfplaten in de lengte op maat gesneden worden? Stuur ons dan na-plaatsing-van de bestelling een mail met daarin de gewenste lengte maten. In de desbetreffende productbeschrijving van de dakbedekking vindt u alle informatie over de bevestigingsmaterialen en ook montage-instructies voor onze producten.

Diverse afmetingen kunnen ook worden bereikt door meervoudige overlappingen in de breedte toe te passen. Zo voorkomt u dat de platen gesneden dienen te worden. Uiteraard kunt u kosteloos contact met ons opnemen tijdens kantooruren voor het juiste advies. Heeft u behoefte om het product van dichterbij te zien, proeven en voelen? Bestel kosteloos een sample!