Toont alle 16 resultaten

HPL platen Kronoart® Voorraad programma

Levertijd 5-10 dagen

Kronoart HPL platen zijn hoogwaardige, duurzame en veelzijdige platen die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Met een uniek productieproces zijn deze platen gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen krassen, slijtage en UV-straling.

De platen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende designs en concepten. Of het nu gaat om keukenbladen, wandbekleding, meubels, kozijnen, dakranden en/of gevels, Kronoart HPL platen bieden een ongeëvenaarde esthetische waarde en functionaliteit.

Door hun waterbestendigheid en eenvoudige reiniging zijn Kronoart HPL platen ook geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en onderhouden, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Of u nu een architect, interieurontwerper, meubelmaker of doe-het-zelver bent, Kronoart HPL platen bieden een ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit en esthetiek voor uw projecten. Kies voor duurzame, veelzijdige en hoogwaardige platen - kies voor Kronoart HPL.

Ons compleet HPL assortiment is altijd online op voorraad en direct leverbaar

Beleef de kwaliteit van Kronoart

Ervaar de ultieme combinatie van design en kwaliteit met de HPL gevel platen van Kronoart! Deze onder hoge druk gegoten laminaten voldoen aan de hoogste architectonische eisen en bieden eindeloze ontwerp mogelijkheden. Ze zijn extreem bestand tegen stoten, vuil en milieu-invloeden dankzij het gesloten en strakke oppervlak. En het beste van alles is dat ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn! Ontdek nu onze HPL panelen van Kronoart en bestel ze online bij S&V Benelux. 

Nog niet overtuigd?

Bestel hier kosteloos een sample!

Toepassingen

       

Eigenschappen

                   

   

3 redenen om voor Kronoart te kiezen

1. Met onze HPL platen brengt u veel kleur aan uw bouwproject.
2. De platen hebben een uiterst gesloten oppervlak en een hoog vaste lak voor een uitzonderlijke en bieden daarmee weerstand tegen stoten, vuil en milieu-invloeden.
3. De platen zijn uiterst gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Ons assortiment aan kleuren:

antraciet hpl
beige hpl
Ceramisch-Rood HPL
HPL rood
Grafiet grijs HPL
HPL bruin
Limoen HPL
Marmara blauw
donker blauw hpl
oxid rood hpl
Oxid groen HPL platen bij S&V
grijs HPL platen kosteloos op maat
satijn HPL platen
zwart HPL platen
Zonneschijn geel HPL platen bij S&V
royaal blauw HPL platen
Neem contact op met onze vakexperts voor advies
Neem contact op met onze vakexperts voor advies