Toont alle 2 resultaten

Kanaalplaten 4 mm in Polycarbonaat Longlife

Op zoek naar hoogwaardige kanaalplaten van 4 mm voor uw project? Ontdek onze polycarbonaat platen in de ideale dikte van 4 mm. Deze meerwandige platen zijn helder en transparant, met een uitstekende lichttransmissie tot wel 80%, waardoor ze perfect zijn voor toepassingen zoals tuinkassen, serres, scheidingswanden en windschermen.

Dikte en Structuur
De kanaalplaten met een dikte van 4 mm en een kanaalafstand van 6 mm zijn gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat. Ondanks het lichte gewicht van slechts 0,8 kg per m², zijn ze buitengewoon robuust en duurzaam. De slagvaste en hittebestendige eigenschappen maken deze platen tot een betrouwbare keuze voor diverse projecten.

Bescherming en Duurzaamheid
De gecoëxtrudeerde UV-beschermingslaag biedt langdurige bescherming tegen schadelijke UV-straling, verwering en vergeling. Dankzij deze coating behouden de platen hun helderheid en vorm, zelfs bij hoge temperaturen en extreme klimaatomstandigheden. Bovendien biedt fabrikant Marlon® ST Longlife een garantie van 10 jaar tegen hagelschade en UV-bestendigheid.

Eenvoudige Installatie en Flexibiliteit
Onze kanaalplaten zijn eenvoudig te verwerken en te installeren. Ze kunnen zelfs koud worden gebogen voor creatieve ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel rechte als gebogen constructies. Dankzij de hoge slagvastheid en het lichte gewicht zijn ze eenvoudig te hanteren, terwijl ze toch een hoge structurele weerstand bieden.

Lichtdoorlatendheid en Veiligheid
De platen bieden een hoge lichttransmissie van natuurlijk licht tot wel 80%, wat zorgt voor helder en niet-verblindend licht. Dit maakt ze ideaal voor lichtdoorlatende constructies zoals terrassen, gevelbekleding en serres. Daarnaast voldoen ze aan brandklasse B-s1,d0 (EN 13501-1), wat betekent dat ze vlamvertragend zijn, weinig rookontwikkeling hebben en niet druipen bij brand.

Veelzijdige Toepassingen
Onze 4 mm polycarbonaat kanaalplaten zijn ideaal voor diverse toepassingen in huis en tuin. Ze worden vaak gebruikt voor tuinkassen en serres, maar zijn ook geschikt als scheidingswand, windscherm of voor gebogen constructies. Dankzij hun helderheid en duurzaamheid kunnen ze ook worden ingezet als designelementen voor buitenreclame, beurs- en winkelbouw.

Andere Dikten en Samples
Naast de 4 mm kanaalplaten bieden we ook polycarbonaat platen aan in 6 mm, 8 mm, 16 mm, 25 mm en 32 mm voor toepassingen zoals terrasbouw en gevelbekleding. Bestel kosteloos een sample van onze 4 mm kanaalplaten om de kwaliteit en eigenschappen zelf te ervaren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze kanaalplaten in polycarbonaat en ontdek hoe we uw project kunnen ondersteunen met de beste platen op de markt!

Product informatie

icon diy stegplattenversand hamer op rode achtergrond

Slagvast

200 maal sterker als glas

UV bestendigheid polycarbonaat platen tuinkas

UV-filter

gecoëxtrudeerde UV-beschermingslaag filtert meer dan 98% van de UV-stralen

dakplaten vorm icoon op rode achtergrond

Structuur

Dubbelwandige structuur met wanden in het midden

icon diy stegplattenversand zaag en schroevendraaier op rode achtergrond

Bewerken

Koud buigbaar en gemakkelijk te bewerken met een decoupeer zaag of cirkelzaag

Polycarbonaat platen voor de tuinkas kosteloos op maat gesneden bij S&V bouw en kunststof materialen bv 3