Toont alle 2 resultaten

Polyester golfplaten voor uw project

U heeft een parkeerplaats, tuin, terras of iets dergelijks en wilt een stevig dak dat bescherming biedt tegen het weer? Met de juiste golfplaten kunt u deze wens realiseren. De platen zijn gemaakt van glasvezel versterkt polyester (kunststof) en hebben een karakteristiek gegolfd ontwerp. Diverse platen zijn ook verkrijgbaar in transparante uitvoeringen als u de voorkeur geeft aan een open en lichte sfeer.

Uw keuze bij S&V

Het assortiment omvat transparante golfplaten van met glasvezel versterkt polyester (versie "Sinus 177/51"). Polyester GVK golfplaten hebben het voordeel dat ze vlam vertragend zijn en bestand tegen vele chemicaliën. Ondanks hun robuustheid zijn GVK-golfplaten compact van vorm met een materiaaldikte van ongeveer 1 mm. Bouw stevige daken die aan uw eisen voldoen en bescherming bieden tegen weer en wind.

Voordelen van polyester GVK golfplaten

De goede bestendigheid (bijvoorbeeld tegen weersinvloeden) is een groot voordeel van deze platen. Bovendien worden polyester GVK-golfplaten beschouwd als voordelig maar ook functioneel. Als u op zoek bent naar een voordelige en functionele dakbedekking, zijn golfplaten een optimale optie voor u (als u niet zeker bent, vraag het ons). Wij bieden polyester GVK golfplaten aan in verschillende uitvoeringen. Ontdek ons aanbod in onze online shop en laat u adviseren door onze deskundige en vriendelijke vakexperts. We bieden deze aan in:

  • P5 (5 golven en werkende breedte van 920mm per plaat)
  • P6 (6 golven en werkende breedte van 1100mm per plaat)

Polyester GVK golfplaten bij S&V

Profiteer van onze expertise als groothandel in bouw en kunststof materialen en vind de golfplaten die u zoekt voor uw project. Verdere voordelen bij S&V: Wij verzenden binnen 24uur en vanaf € 1000 bestelwaarde betaalt u geen bezorgkosten.

Laat u adviseren door onze deskundige en vriendelijke vakexperts als u vragen heeft over uw bestelling of andere details. We zijn er voor u.