Toont alle 4 resultaten

Kunststof gevelbekleding PVC

Kunststof gevelbekleding van PVC zijn de perfecte afwerking voor onder andere uw badkamer. De PVC kunststof platen als gevelbekleding bieden een éénvoudige, praktische oplossing om uw badkamer plafond te bedekken en te beschermen met de kunststof platen voor vochtige ruimten. Tegelijkertijd creëert u het perfecte visuele effect van minimalisme en netheid.

Onze PVC-gevelbekleding platen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam, waterdicht en licht van gewicht. En ze worden snel een populaire toevoeging aan elk badkamer ontwerp, of het nu professioneel of voor het de do-it-your-self constructies is. Bent u op zoek naar boeidelen of gevelbekleding voor uw interieur/exterieur bekijk dan ook onze wandpanelen voor de badkamer van Alucom of ons HPL assortiment direct vanuit onze voorraad leverbaar.

PVC schroot voor dak en wand bij S&V bouw en kunststof materialen bv

Eigenschappen kunststof gevelbekleding PVC

Onze PVC platen voor uw gevelbekleding zijn van nature waterdicht. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het afdichten of behandelen van uw PVC-platen. U kunt voordelig en zorgeloos genieten van de stijlvolle esthetiek zonder na te moeten denken over mogelijke vocht schade. Dit maakt onze bekleding tot een praktische keuze voor badkamers waar water en leidingen bijna overal aanwezig zijn.

Maten

  • Groef breedte: 216 mm
  • Deksel breedte: 250 mm
  • Dikte: 16 mm

Eigenschappen

  • Lage vochtopname
  • Robuust en stevige oppervlak
  • Vlam vertragend
  • UV-oppervlaktebescherming

Montage van de PVC panelen

De installatie van de panelen is veel makkelijker dan u denkt. De montage van de kunststof gevelbekleding laat weinig afval achter en is daarmee zeer schoon. In feite worden de PVC-panelen gewoon in een tand en groef systeem geïnstalleerd. Dit maakt het eenvoudig en snel om het plafond te bedekken door de panelen eenvoudig in elkaar te steken.

 

Technische tekening kunststof gevelbekleding PVC voor dak en wand